Hi, welkom op studio-klein.nl!

Ik ben Rianne: Een 27-jarige content marketeer en onderneemster. Sinds 2020 ben ik trotse eigenaar van mijn webshop www.byboosz.nl. Daarnaast werk ik sinds Augustus 2022, 32 uur per week, als content markeer bij een super leuk bedrijf, namelijk Haarspullen.nl

De behoefte om een eigen bedrijf te beginnen was altijd al groot, maar ik wist nooit zo goed wat! In 2020 heb ik daarom byBoosz  ingeschreven bij de KVK en ben ik gestart als freelancer. Sinds April 2022 heb ik met trots Klein Bedrijfje mogen overnemen en daar heb ik nu mijn eigen draai aangeven en het omgetoverd naar Studio Klein!


About Studio Klein

 

Ik ben gek op mooie dingen, maar wie eigenlijk niet? Het liefst verander ik maandelijks mijn kledingstijl, heb ik iedere week een ander interieur en vind ik altijd weer een ander kleurtje ineens super mooi. Ik ben dus altijd aan het rondneuzen en op zoek naar inspiratie. En dat doe ik liever niet alleen bij de grote retailers, maar juist ook bij die kleine winkel om de hoek. Of bij een webshop die net de eerste pakketten verstuurd heeft! Kleine bedrijfjes zijn vaak het meest inspirerend, vooruitstrevend en een stuk origineler dan de grote bedrijven. 

Als Instagramfanaat en kleine ondernemer, valt mij op dat juist deze kleine bedrijfjes keihard aan het bikkelen zijn om gezien te worden. Maar in die soep van grote bedrijven, lukt dat gewoon niet altijd. Dat jij en ik daardoor deze toffe bedrijfjes missen is natuurlijk doodzonde! 

Studio Klein biedt deze toffe bedrijfjes een platform om zichzelf te promoten, maar ook om een aantal van deze unieke producten te kunnen verkopen! Dus als je zo'n klein gelukje tegenkomt, is de kans groot dat je deze gelijk kan bestellen. 

Dussss, shopze!

 


Hoe werkt Studio Klein?

Studio Klein is hét platform waar jij al die leuke, kleine bedrijfjes vinden kunt! Via Studio Klein vind jij gemakkelijk die leuke bedrijfjes, met die nog veel leukere items en ook hun eigen (online) shops. 

Ben je op zoek naar een specifiek product (of cadeau)? Alle bedrijfjes zijn ingedeeld op basis van hun aanbod, zodat je heel gemakkelijk alle aanbieders van jouw productkeuze vindt. 

 

Zelf een klein bedrijfje?

Het is mogelijk om jouw bedrijfje aan te melden voor Studio Klein. Je kan je inschrijven voor verschillende abonnementen. De voordelen per abonnement even zien? Klik dan hier

Ik ga vervolgens kijken of jouw bedrijfje bij de stijl en filosofie van Studio Klein past en geef jou daar vervolgens een terugkoppeling over. 

Hier lees je meer over de voordelen van Studio Klein.