De leukste Nederlandse Etsy Webshops

Gepubliceerd op 18 augustus 2022 om 11:45

Etsy, wie kent het niet? Dit wereldwijde platform is begonnen in 2005 en zit vol met creatieve verkopers en unieke producten. Het is daardoor een heerlijke plek om vintage en handgemaakte producten te scoren bij (vaak) kleine bedrijfjes! Benieuwd naar een aantal van mijn favoriete, Nederlandse Etsy webshops? Kijk dan vooral mee!

 

NEDERLANDS ETSY SHOPS.

Leuk zo’n marktplaats vol met unieke producten, maar Etsy is zo groot dat het ook lastig is om door de bomen het bos te zien. Gelukkig weten we daar bij Studio Klein wel raad mee ;-). Inmiddels hebben we op de site namelijk een aantal hele fijne, kleine bedrijfjes staan die hun producten via Etsy verkopen!

 

 

PERSONAL PRINTS

Leg bijzondere momenten vast met de unieke gepersonaliseerde posters van Personal Prints NL. Kies uit één van de ontwerpen en personaliseer deze naar wens. Sharon helpt je met alle liefde aan de mooiste ontwerpen voor een blijvende herinnering.

Geef een herinnering om nooit te vergeten: het perfecte cadeau voor elke gelegenheid!


Je vindt de Etsy webshop van Personal Prints NL hier terug.

Personalized posters
Personal Prints NL

STICKTAILS

Sticktails is het gave sieradenmerk van Laura. Haar oorbellen, armbanden, ringen en kettingen zijn allemaal even prachtig én handgemaakt! Laura’s producten zijn door heel Nederland te vinden bij verschillende conceptstores, maar -voor hele leuke bedragen- te ook verkrijgen via haar Etsy webshop.

Je vindt de Etsy webshop van Sticktails hier terug.

KARICERAMICS

Voor unieke organisch gevormde keramiek moet je KariCeramics zijn van Kari. Alle producten worden geïnspireerd door de natuur en gemaakt voor jou om de verschillende eetmomenten een stuk leuker en mooier te maken. Alle aardewerken stukken worden met heel veel passie gemaakt, zodat ze jou blij maken en een leven lang mee gaan.  

Neem snel een kijkje in haar Etsy webshop!

TEDDY AND WOOL

Teddy and Wool is het toffe bedrijfje van Rianne. Zij maakt de mooiste items Fiber Art items. Of het nou woondecoratie, event decoratie of zelfs winkeldisplays zijn, Rianne maakt het! Rianne had altijd al een passie voor interieurdesign en een voorliefde voor natuurlijke materialen.

Alle producten worden met de hand gemaakt in haar studio vanuit Groningen en daarom is ieder product uniek en heeft zijn eigen eigenschappen. Naast de mooie items die ze in haar shop aanbiedt, is het natuurlijk ook mogelijk om even een berichtje te sturen met een persoonlijke vraag. Ze denkt ook graag mee over unieke fiber art stukken. 

Bekijk hier haar Etsy shop!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.