byBoosz

De tijd dat babyspulletjes alleen maar in felle kleurtjes te verkrijgen waren is gelukkig voorbij! Producten voor je kleintje mogen tegenwoordig namelijk gewoon hip zijn, woo-hoo!

Daarnaast worden ze ook nog eens steeds duurzamer en yes, dat vinden we fijn bij VED!

Rianne van byBoosz heeft zo’n prachtige babycollectie: Die niet alleen goed is voor je mini-me en je interieur, maar ook nog eens voor de aarde.


Matchy Musthaves

Naast een fulltime baan een webshop onderhouden? Dat is best pittig! Rianne doet het met veel plezier en is gelukkig graag creatief bezig. Haar ‘hobby’ is inmiddels uitgelopen tot een eigen bedrijf in de mooiste, handgemaakte babymusthaves. Met liefde ontworpen, handgemaakt én veilig. 

“Ik ben gek op subtiele printjes en zachte kleuren, dus vind je dit overal in de collectie terug. Ik houd ervan als alles bij elkaar matcht. Daarom heb ik ervoor gekozen om zoveel mogelijk van onze producten bij elkaar te laten passen! Alles om mama en mini blij te maken!”

Vrijwel alle producten die je op de website kunt vinden zijn handgemaakt en zelfs te personaliseren zoals jij dat wilt. Ze houdt hierbij rekening met kleurencombinaties die jij kiest, maar nog belangrijker: Met de veiligheid voor jouw kindje!

Duurzaam...

Yes, zoals we het het liefste zien! Mooi én duurzaam. Bij byBoosz wordt alleen gebruik gemaakt van veilig geteste materialen. Daarnaast wordt in vrijwel ieder product hout gebruikt, een tijdloos en duurzaam materiaal dat ook nog eens de verbeelding van jouw kindje stimuleert. Ook de stoffen die gebruikt worden zijn van de beste kwaliteit. 

“Onze stoffen producten zijn gecertificeerd met het Oeko-Tex keurmerk. Dit betekent dat het gebruik van schadelijke stoffen in relatie tot de eindgebruiker zoveel mogelijk worden beperkt. Hierdoor proberen wij de mooiste producten van de beste kwaliteit te maken voor jouw kindje.”

Hoe VED is dat...

Ook op zoek naar dat unieke cadeautje? Neem snel een kijkje in haar webshop: www.byboosz.nl.