metLiefde

Iets maken; metLiefde.

Iets geven; metLiefde.

Iets ontvangen; metLiefde.

Ilsa wilde meer dankbaarheid en liefde de wereld in strooien en is daarom haar shop begonnen. Met de liefste kaarten, posters en accessoires wil ze mensen blij maken en liefde geven. Doe je mee?


 

Stationery

 

 

Online

Instagram
www.instagram.com/metliefde.shop

 

 

 

 

 

Iets metLiefde...

Ilsa is het gezicht achter metLiefde. Ze is nog maar 18 jaar en daarom één van de jongste onderneemsters op VED! Ze wilde al langere tijd graag iets voor haarzelf beginnen en iets wat ze zelf maakt verkopen. Uiteindelijk heeft ze de stap gezet om metLiefde te beginnen! 

”Je kunt bij mij terecht voor de leukste kaarten, posters en accessoires. Alle producten zijn handgemaakt en daarom stuk voor stuk uniek. In de toekomst wil ik het assortiment verder uitbreiden, waardoor het altijd vernieuwend blijft en je nooit uitgekeken raakt.”

 

Ilsa vindt het heerlijk om bezig te zijn met metLiefde. Het is voor haar echt een hobby en ze krijgt er enorm veel energie van. Momenteel kun je bij haar posters en kaarten met bijpassende enveloppen scoren, maar ook handgemaakte armbandjes met een minimalistische uitstraling. 

En er komt nog veel meer!

Voor in de toekomst heeft Ilsa nog ontzettend veel leuke ideeën. Zo wil ze heel graag kaarten op maat gaan maken en/of kaarten voor anderen ontwerpen. Zo wordt het nog persoonlijker en kan ze jou nog blijer maken!

”Verder zou ik de accessoires uit willen breiden met oorbellen, kettingen en haarclips.”

Hoe VED is dat...

Voor nu kun je de prachtige items van Ilsa bestellen via haar instagram >>, maar binnenkort komt er ook een webshop en wordt het dus nog makkelijker om te bestellen!