Sjiekes

Of je nou net begonnen bent óf al wat jaartjes meeloopt: Voor een plekje op Klein Bedrijfje maakt het niet uit ;-)! 

Zo meldde de 18-jarige Inge, die haar bedrijfje in de zomer van 2020 is gestart, zich vorige maand ook bij mij aan. En natuurlijk voegde ik haar leuke webshop met veel liefde toe!

Je vindt bij haar bedrijfje, Sjiekes boutique, namelijk een heel fijn assortiment terug vol met de mooiste, duurzame haaraccessoires en sieraden.

Meer over weten? Lees dan lekker verder!

Duurzaam bedrijfje

Fashion

 

Online

Webshop
www.byboosz.nl

Instagram
www.instagram.com/byboosz

Facebook
www.facebook.com/byboosz

 

Contact

+31 232340527
hello@theclayshaper.com

Haarlem

 

Inge is het gezicht achter Sjiekes. Deze studente Ondernemerschap & Retail is haar (online) boetiek gestart vanuit de wens om Frans design, duurzaamheid en detail samen te laten komen. 

 

“Wekelijks zijn we bezig met het ontwerpen, produceren en inkopen van de nieuwe collectie. We borrelen van ideeën en dromen om aan onze boutique te blijven bouwen en onze passie met jullie te delen.”

Na een succesvolle start met haar handwerk mondkapjes, van Nederlandse bodem, heeft Inge het assortiment van Sjiekes uitgebreid. Zo staat de webshop nu vol met haaraccessoires en sieraden, van verschillende merken, waaronder het eigen merk Sjiekes Design.

Duurzaam dus he?

 

Yes, absoluut! Duurzaamheid gaat bij Sjiekes hand in hand met de verkoop van hun producten en Inge zet zich dan ook in om haar producten er niet alleen “Sjiek” uit te laten zien, maar ook om een “Sjiek” verhaal te hebben :-). We like!

“Alle mondkapjes van Sjiekes zijn handwerk van Nederlandse bodem. Met zorg en aandacht zijn de mondkapjes genaaid in het Naaiatelier. Dit is een werkplek waar mensen hun talenten kunnen (her) ontdekken. De mondkapjes zijn uniek en in kleine oplages gemaakt. Onze sieraden van verschillende merken worden in verschillende ateliers gemaakt in Brabant.”

Producten van Sjiekes hebben?

Via Inges webshop vind je alle producten terug: www.sjiekes.nl.