Hulp bij content creatie

Bedrijven, klein en groot, ons landje zit er vol mee. Aan het stuur staat altijd iemand met een enorme berg passie, creativiteit en de tofste ideeën. En hoewel het sinds de komst van websites en social media makkelijker lijkt om jouw bedrijf te promoten, is het behoorlijk bikkelen tussen al die grootmachten!

Klinkt dit herkenbaar? Dat snap ik! Je verhaal overbrengen en opvallen bij het grote publiek is knap lastig. Daarnaast kost het maken van tekst en beeld veel tijd, die je wellicht liever aan je product of dienst besteedt (als je het zelf allemaal maakt bijvoorbeeld). Om die reden heb ik mijn eigen ‘kleine bedrijfje’ in het leven geroepen. 

 

Alle teksten op www.studio-klein.nl zijn door mij geschreven en/of geredigeerd. Daarnaast heb ik mijn eigen kleine bedrijfje, de webshop www.byboosz.nl. Hiervoor heb ik zelf alle teksten geschreven, pagina’s ingericht, foto's gemaakt en beheer ik de social media pagina's. En als klap op de vuurpijl ben ik ook nog 32 uur per week werkzaam als Creative Content Marketeer!

Ik kijk daarom graag met je mee naar de mogelijkheden om jouw (online) content een impuls te geven.

 

Studio Klein helpt je graag bij :

Studio Klein helpt jouw bedrijfje bij het schrijven en redigeren van ijzersterke  teksten.‚Äč Voor blogs, productpagina’s, social media etc. Whatever you like!

Daarnaast ben ik op online gebied voor
vrijwel alles te porren. Een extra, digitaal handje nodig? Geen probleem!

Studio Klein helpt jouw bedrijfje graag bij het fotograferen, stylen en bewerken
van de mooiste foto’s.

Stuur gerust een berichtje met jouw vraag of probleem en ik denk graag met je mee!