EVERYTHING ELSE

Inhaakkalender 2023

Zoek je bijzondere dagen, zoals feestdagen, vakanties en andere gebeurtenissen om op in te haken met je (online) content? In deze inhaakkalender vind je alle feestdagen en andere inhakers terug. 

Lees meer »

ALL ABOUT THE BUSINESS

Uniek huisnummer- of naambord | Jessica Melis Handmade

Een huisnummerbord wordt ook wel het visitekaartje van je huis genoemd. En met een reden! Want het is de allereerste indruk van je woning. En als je een beetje bent zoals ik, vind je die eerste indruk net zo belangrijk als de rest van je interieur ;-). Maar hoe vaak zie je nou een écht leuk huisnummerbord? Eentje die past bij jou en je huis? Lees snel verder!

Lees meer »

Behind het bedrijfje | It's OOAK

Jaa, weer een nieuwe onderneemster in het zonnetje. Dit keer ging ik langs bij Willemijn van It’s OOAK. We hadden onze gezellige klets-sessie al eerder gepland, maar COVID-19 gooide roet in het eten. Notabene Willemijn zelf kreeg corona, waardoor we de fotoshoot even op moesten schuiven. Maar vorige week ging ik dan eindelijk bij haar langs. En wauw, wat is ook deze onderneemster weer een feest om te interviewen én vast te mogen leggen.

Lees meer »

CITYTRIPS

Zwolle | De leukste plekjes in Zwolle

Er kan natuurlijk niet een super leuke blog ontbreken over de beste plekjes in Zwolle. Het stadje waar ik vlakbij woon! Zwolle heeft een karakteristiek centrum, met tentjes waar je heerlijk kunt genieten van een borreltje of een hapje eten, maar ook super leuke winkeltjes die je echt even een bezoekje wilt brengen. Dus, lees snel verder als jij binnenkort een dagje Zwolle op de planning hebt staan!

Lees meer »

Haarlem | De leukste 'kleine' winkeltjes in Haarlem

Een post met de leukste winkels in de Gouden Straatjes van Haarlem, mijn favoriete stad, kan natuurlijk niet ontbreken op de site. Haarlem zit niet alleen vol met leuke tentjes om te borrelen en eten, maar ook voor het shoppen zit je hier helemaal goed! Nieuwsgierig naar mijn favoriete adresjes? Lees dan lekker verder :-).

Lees meer »

SHOPPING

De leukste Nederlandse Etsy Webshops

Etsy, wie kent het niet? Dit wereldwijde platform is begonnen in 2005 en zit vol met creatieve verkopers en unieke producten. Het is daardoor een heerlijke plek om vintage en handgemaakte producten te scoren bij (vaak) kleine bedrijfjes! Benieuwd naar een aantal van mijn favoriete, Nederlandse Etsy webshops? Kijk dan vooral mee!

Lees meer »